Het vertrek is in zicht

Morgen stap ik in IJmuiden aan boord van de Princess Seaways voor de reis naar Newcastle. De laatste adjustmets aan de fiets zijn gemaakt en uiteraard heb ik zowel fysiek als online nog een rondje gemaakt bij de Bever. De tassen zijn ingepakt en de laatste apparaten hangen aan de stroom. Het huis is aan kant, de koelkast zo goed als leeg en ik ben klaar voor de reis. 

Eindelijk op pad. Ik heb er naar uitgekeken. Maar ook genoten van de voorbereidingen. Het uitzoeken, het proberen, het fantaseren. Misschien een beetje tegen beter weten in is het in die fantasieën droog in Ierland en de UK en heb ik altijd wind mee. Ik weet dat ik in beide gevallen de statistieken tegen mij heb, maar een kniesoor die daar op let. Ik zie het gewoon zonnig in.

Op naar Newcastle – op naar Ierland

In Newcastle gaat het echt beginnen. Langs de grens tussen Schotland en Engeland fiets ik naar het westen tot Cairnryan. Daar neem ik de ferry naar Belfast en begint de Groene ronde door Ierland. Lees het is groen en nat en Naar Ierland – waarom voor meer details.

Over minder dan 24 uur zit ik hopelijk in de Skybar aan boord en proost ik op een mooi begin van een nieuw avontuur. Een avontuur waarvan ik uiteraard weer regelmatig verslag zal doen op dit blog.

Newcastle upon Tyne – foto via Pxhere.com

Ik wens jullie veel leesplezier en daarvoor mijzelf veel fietsplezier en inspiratie!

Slán agus beannachtaí do gach duine!

Dit bericht bevat affiliate links

2 antwoorden op “Het vertrek is in zicht”

  1. Wees gerust vwb het weer. Ik volg je al een tijdje en ben nu bezig aan een drie maanden durende fietstrip door Spanje. Als ik afgelopen 6 weken een week(!) mooi weer heb gehad is het veel. Dus ook het zuiden van Europa is geen garantie voor mooi weer. Wellicht een troost of een hart onder de riem.
    Geniet van je reis!

Vraag of opmerking? Laat gerust een reactie achter.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.