Broers op bikepacktrip 2020

Soms komen dingen samen en ontstaat er iets moois. Binnenkort wordt mijn nieuwe Santos Cross Lite geleverd, na maanden van lockdown snak ik ernaar om weer eens op pad te gaan en Laurens ten Dam heeft met Dirty Kanzelled iedereen lekker gemaakt voor gravel-avonturen in eigen land. En deze keer ben ik niet de enige die enthousiast is geworden, maar ook mijn broer is aangestoken. Sterker nog, volgens mij komt het plan bij hem vandaan.

Lees hier de verhalen.

Welk plan?

Heel simpel. Begin van de vakantie, 6 fietsdagen, een mooie ronde in Nederland, bikepacken, flinke afstanden en lekker veel onverhard over mooie paden. Niet teveel spullen mee, slapen bij Vrienden op de Fiets en vooral genieten van het rijden en de hopelijk mooie omgeving. Met de voorbereidingen is in ieder geval ook de voorpret alvast begonnen.

Lees hier de verhalen.