Advertenties

Affiliate links

Op de website van Fietsen door Europa vind je affiliate links. Dat zijn links in berichten of in banners met reclame van door mij geselecteerde bedrijven of merken. Wanneer je via een van deze links of banners een dienst of product afneemt bij de aanbieder, krijg ik een commissie. Jij betaalt hierbij exact hetzelfde bedrag voor het product of de dienst als je zou doen als je rechtstreeks op website van de aanbieder bestelt. Daarnaast steun je mij en help je mij om mijn website in stand te houden.

Ik kies alleen bedrijven en merken uit met producten of diensten waar ik achter sta. Veelal maak ik zelf ook gebruik van de producten of diensten van deze bedrijven of merken.

De banners die ik plaats bevatten allemaal affiliate links en als het links in een bericht of op een pagina betreft dan vermeld ik dat.

De inhoud van de advertenties en op de gelinkte pagina’s zijn geplaatst uit naam van de derde partijen en niet vanuit mij. Mocht je echter iets tegenkomen waarvan je vindt dat het niet thuishoort op mijn website, neem dan even contact op zodat ik kan proberen om er wat aan te doen.

Fietsvakantiewinkel webshop Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen