Weer thuis

Afscheid van Santiago de Compostela

De laatste avond werd ik nog getrakteerd op zang en dans. De volgende dag ging ik als gewone toerist met de taxi naar het vliegveld en via Madrid terug naar Nederland. Met een hoofd vol herinneringen aan een prachtige reis. Het was voorbij en het gewone leven zou spoedig weer beginnen. Een beetje weemoedig maar ook wel weer met zin om naar huis en aan het werk te gaan.

Herinneringen en verhalen

Wat rest zijn de verhalen in mijn reisverslag. Bedankt voor jullie complimenten en reacties. Ik hoop dat jullie ervan genoten hebben. Ik heb in ieder geval met veel plezier de dagelijkse berichten geschreven.

Benieuwd naar mijn reisverslag? Klik hier voor het hele verhaal.

6 Comments on “Weer thuis

 1. Erik, ik heb met plezier je dagelijkse reisverslagen gelezen.👍 Ik wil dan bij deze ook alvast aanmelden voor de reisverslagen van je volgende reis😉

  • Bij deze Johan. Leuk dat je ervan genoten hebt. Ik ga langzaam beginnen met nadenken over een nieuwe reis.

 2. Hoi Erik,

  ook ik heb genoten van jou verslagen en foto’s daarvoor hartelijk bedankt.

  Ik heb echter ook nog een vraagje,
  Hoe is het gegaan met het navigeren met je telefoon en de stroom voorzieningen die jij had gekozen.
  Had je geen probleem met de navigatie ?

  groet theo.

  • Hallo Theo,

   Dat is erg goed bevallen. Het werkte prima in de configuratie die ik beschreven heb.

   Groet, Erik.

 3. Leuke verslagen, heb ze met plezier gevolgd. Altijd vervelend om weer thuis te zijn, al heeft het ook weer het voordeel dat je kunt beginnen met het plannen van de volgende reis 🙂 Ik werk bij een fietsverhuurbedrijf in Amsterdam, voornamelijk er in gerold omdat ik gek ben op fietsen. In mijn vrije tijd ben ik zelf dus ook veel op pad en lees graag over andermans avonturen, tips en fietsroutes. Bedankt voor het leesvoer 🙂

  • Goed om te lezen dat je er van genoten hebt. Da’s ook deel van het plezier hoor. En inderdaad, de planning draait alweer. Steekwoorden zijn ‘bergen’, ‘Groot Brittannië’, ‘bike-packing of klassiek’, ‘zon’, oftewel, ik ben er nog helemaal uit 😉.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: