Over mij

De Brenta baant zich een weg door een steeds nauwer wordende kloof richting het zuidoosten. Machtige rotspartijen aan beide kanten die steeds dichterbij komen, terwijl onderin, aan de Brenta, veel weelderig groen groeit.

Onderweg naar Balsano del Grappa laat ik de machtige Alpen langzaam achter mij en ik besef, temidden van dit natuurgeweld, dat dit wel de mooiste manier van reizen moet zijn. Prachtig om alleen te beleven maar te mooi om het anderen te onthouden.

Ik ben Erik Ruissen, een late dertiger. In mijn werkzaam leven logistiek coördinator bij de krijgsmacht en daarnaast onder andere hardloper en organisator van de Haarlem Jamborette, een groot internationaal Scoutingkamp.
Typeer mij maar als (eigen)wijs, betrokken, veelzijdig. Reislustig. Vaak fysiek en altijd mentaal onderweg, beetje atypisch en breed geïnteresseerd in de grote en kleine wereld om mij heen.

Met dit blog combineer ik twee hobbies; schrijven en fietsreizen. Het is mijn bedoeling om de lezer mee te laten genieten en te inspireren met reisverslagen. Daarnaast plaats ik verhalen over mijn voorbereidingen, het materiaal, tips voor onderweg en nog veel meer zaken die interessant zijn voor iedereen die op de fiets stapt om zo Europa te ontdekken.

Veel lees- en fietsplezier.

%d bloggers liken dit: