Links

Het internet staat vol met pagina’s over fietsreizen en alles wat daarbij komt kijken. De een nog mooier dan de ander. Van reizigers die net als ik ’s avonds voor hun tentje hun blog bijhouden tot professionele organisaties of bedrijven. Hier staan een paar links van interessante site’s die ik gaandeweg uit zal breiden.

Stichting Haarlem Santiago helpt Santiagogangers op weg met praktische informatie en het verstrekken van credencials of het zetten van stempels. Schuif gerust aan bij hun informatiezaterdagen want je krijgt niet alleen een boel wetenswaardigheden maar ook nog meer zin om te vertrekken.


Reitsma’s Route naar Rome is een schitterende toeristische fietsroute van ongeveer 2150 km van Amsterdam naar Rome via Duitsland en Oostenrijk gemaakt door fietsroutemaker Hans Reitsma.


Europafietsers is een niet-commerciële organisatie (stichting) van vrijwilligers die het maken van meerdaagse fietstochten door Europa wil stimuleren.  De startplaats voor vele avontuurlijke reizen.


Pelgrimswegen naar Rome is een vereniging die zich het vergroten en verdiepen van de belangstelling voor pelgrims- en bezinningstochten, te voet of op de fiets, naar Rome als doel gesteld heeft en informeert de reiziger ook praktisch.


Rome op de fiets is mijn eigen verslag van de fietsreis in 2012 aan de hand van de toenmalige route van Hans Reitsma.


 

Wil je dat jouw site hier tussen komt te staan? Neem dan even contact op via het formulier.

%d bloggers liken dit: